Kesäkurpitsa-lohimoussaka

Viipaloi kesäkurpitsa n. ½sentin viipaleiksi.

Hienonna sipulit ja raasta porkkana karkeaksi raasteeksi.

Sekoita tomaattimurska sipulin, lohen ja porkkanan kanssa tasaiseksi seokseksi.

Valmista juustokastike: sulata rasva kasarissa.

Lisää joukkoon vehnäjauho-vesisuurus, kiehauta.

Lisää kaurajuoma suurukseen ohuena nauhana.

Lado voideltuun vuokaan vuorotellen kesäkurpitsaviipaleet, valkokastike ja lohi-kasvisseos.

Paista 150 asteessa n. 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa24g4kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Porkkana 6.3g2kcal0g0.3g0g0.2g
Valkosipuli 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska 10g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 1.6g8.4kcal0g0g0.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.9g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.2g4kcal0.1g0.8g0g0g
Kaurajuoma, maidoton, lisätty kalsiumia ja vitamiineja 12g5.3kcal0.1g0.8g0.2g0.1g
Cheezly Edam, 190g pakkaus (Redwood foods)0.6g1.7kcal0g0g0.2g0g
Tofutti Creamy smooth herbs & chives0.6g1.8kcal0g0g0.2g0g
Lohisäilyke6.1g6.1kcal1.1g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana135g74kcal3g6.2g3.6g1.4g
Valittu annoskoko67g37kcal1.5g3.1g1.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna34g19kcal0.8g1.6g0.9g0.4g
Arvot/100g100g55kcal2.2g4.6g2.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136718