Rössypotut

Silppua sipuli ja kuutioi, perunat, porkkanat sekä lanttu.

Keitä kasvikset lähes kypsiksi lihaliemellä/pippurilla/voilla maustetussa vedessä ja lisää sitten keiton sekaan kuutioitu rössy.

Hauduta miedolla lämmöllä, kunnes rössy on pehmennyt.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Lurtsi90
AineksetMääräEnergiaPHRK
Veripalttu (Tapola), annos 200g7.2g17kcal0.8g1.2g1.2g0g
Vesi39g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g10g6.1kcal0.2g1.3g0g0.1g
Lanttu 2.8g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.9g2.4kcal0.2g0g0.2g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.1g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Valio voi0.6g4.2kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana134g64kcal2.4g5.8g3.8g0.6g
Valittu annoskoko67g32kcal1.2g2.9g1.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna34g16kcal0.6g1.5g1g0.2g
Arvot/100g100g47kcal1.8g4.3g2.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=322484