Kaalikeitto

Suikaloi kasvikset, sekoita ainekset kattilaan ja anna hautua miedolla lämmöllä pari tuntia.

Mausteeksi kasvisliemikuutiop tai pari

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g26g6.3kcal0.3g0.9g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)5.2g1.4kcal0.1g0.3g0g0.1g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka5.2g0.6kcal0.1g0.1g0g0.1g
Mutti paseerattu tomaatti (valkosipuli) (Mutti), annos 90g4.7g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Vesi26g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana134g19kcal1.2g3g0.2g1.4g
Valittu annoskoko67g10kcal0.6g1.5g0.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna34g5kcal0.3g0.8g0.1g0.4g
Arvot/100g100g15kcal0.9g2.2g0.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=405913