Makaronipata

Paista jauheliha ja sipulit (2 kpl).

Keitä makaronit (3dl raakaa).

Kuullota ja hauduta pannussa porkkanat (3 isoa) ja paprika (1 melko iso).

Mausta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Hennavak
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha21g35kcal4g0g2.1g0g
Paprika punainen 10g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g10g2.9kcal0.1g0.6g0g0.3g
Makaroni, tumma 8.6g31kcal1.2g5.6g0.3g0.5g
Sipuli 4.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Ruokakerma Valio 5%10g6.3kcal0.1g0.3g0.5g0g
Ruokaöljy keskiarvo 2.3g21kcal0g0g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana134g199kcal11.2g14.4g10.4g2.2g
Valittu annoskoko67g100kcal5.6g7.2g5.2g1.1g
Annoskoko puolitettuna34g50kcal2.8g3.6g2.6g0.6g
Arvot/100g100g149kcal8.3g10.7g7.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99341