Spagetti Aglio e Olio

Kuumenna viipaloidut valkosipulinkynnet paistinpannulla oliiviöljyssä.

Älä polta viipaleita, vaan kypsennä kauniin vaaleanruskeaksi.

Ota pannu pois liedeltä.

Sekoita mukaan chili ja suola.

Keitä samalla spagetti niin ettei se ole aivan pehmeää, n. 7 min on hyvä aika, ja valuta kuivaksi.

Lisää spagetti pannulle öljy-valkosipuli-chili-suola-seokse
en ja freesaa spagettia muutama minuutti sekoitellen se öljyn kanssa.

Ota pannu pois liedeltä ja lisää sekaan hienonnettua persiljaa.

Annostele lautasille ja päälle kunnon keko parmesaania.

Enjoy~!

Maaju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Spagetti Myllyn Paras50g175kcal6.5g35g0.7g1.5g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )8.4g75kcal0g0g8.4g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu1.7g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Persilja3.4g0.4kcal0g0g0g0.3g
Parmesaanijuusto, formaggio da pasta3.4g15kcal1.3g0g1.1g0g
Chili mausteseos, Old El Paso0.5g1.4kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana135g538kcal15.8g71g20.4g3.6g
Valittu annoskoko67g269kcal7.9g35.5g10.2g1.8g
Annoskoko puolitettuna34g135kcal4g17.8g5.1g0.9g
Arvot/100g100g399kcal11.7g52.7g15.1g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=35661