Heidin jauheliharisotto

Ruskista jauheliha yhdessä pilkotun sipulin kanssa.

Lisää 3dl riisiä sekä 6dl vettä + lihaliemi ja tölkillinen huuhdeltuja papuja.

Kun riisi on kypsää lisää herne-maissi-paprika pussi ja muutaman minuutin kuluttua ruoka on valmis.

Juustoraaste kruunaa ruoan.

Lapset tykkää lisätä ketsuppia sekaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
MyllynParas pitkäriisi, keittämätön (Myllyn paras oy), annos 65g3.5g13kcal0.3g2.8g0g0.1g
Pirkka naudan jauheliha 400g17g38kcal3.2g0g2.8g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (400g/265g) (Rainbow), annos 400g11g11kcal0.8g1.7g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Herne-maissi-paprika, kesäpöytä8.3g6.2kcal0.3g1g0.1g0.3g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.4g1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana134g139kcal9.2g11.2g6.2g0.8g
Valittu annoskoko67g70kcal4.6g5.6g3.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna34g35kcal2.3g2.8g1.6g0.2g
Arvot/100g100g103kcal6.8g8.3g4.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96586