Borssikeitto

Raasta juurekset raasteeksi.

Lisää raasteet ja vesi kattilaan.

Kuumena kiehumispisteeseen.

Lisää kasvisliemikuutiot ja tomaattipyree.

Lisää maustepippureita ja laakerinlehti (ja rosmariinia ja timjamia).

Anna hautua kannen alla kypsäksi.

Lisää lopuksi 1 rkl etikkaa.

Tarkista maku (lisää suolaa).

Keittoa tulee noin 9 litraa.

Sopii hyvin pakastettavaksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 8619 grammaa

Helluri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Etikkapunajuuri 5.9g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Sipuli 3.5g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.7g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaattisose tomaattipyree 1.1g0.8kcal0g0.1g0g0g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g0.8g1.6kcal0.1g0.2g0.1g0g
Vesi39g0kcal0g0g0g0g
Punakaali 13g3.2kcal0.2g0.4g0g0.2g
Suolakurkku, makeuttamaton (Felix)1.6g0.2kcal0g0g0g0g
Soijakastike 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Etikka laimennettu (Eldorado), annos 5g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana135g20kcal0.8g3g0.2g1g
Valittu annoskoko67g10kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna34g5kcal0.2g0.8g0.1g0.3g
Arvot/100g100g15kcal0.6g2.2g0.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=362910