Ollin kesäkeitto

Puhdista perunat ja porkkanat huolellisesti.

Pilko kasvikset, keitä suolalla maustetussa vedessä lähes kypsiksi.

Kuutioi sulatejuusto joukkoon ja anna sen sulaa - sekoita.

Lisää maito ja anna kiehahtaa.

Siirrä pois liedeltä, lisää ripaus sokeria ja päälle runsaasti persiljaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 431 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 13g8.2kcal0.4g0.6g0.5g0g
Uudet perunat keitetty21g16kcal0.4g3.4g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g6.8g1.9kcal0g0.4g0g0.2g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g5.2g1.4kcal0.1g0.3g0g0.1g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g3.3g9kcal0.6g0g0.7g0g
Keräkaali, 100g5.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana135g75kcal3.2g9.8g2.4g1.2g
Valittu annoskoko67g38kcal1.6g4.9g1.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna34g19kcal0.8g2.5g0.6g0.3g
Arvot/100g100g56kcal2.4g7.3g1.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300745