Balsamicosilakat

Laita nahattomaksi kuoritut silakkafileet likoamaan etikka-suolaveteen vähintään neljäksi tunniksi, mieluiten yön yli. n. 300g silakkaa, 5 dl vettä, 0,5 rkl suolaa 0,5 dl väkiviinietikkaa.

Valuta silakat huolella.

Sekoita marinadi ja kaada silakoiden päälle.

Silakat ovat valmiita nautittavaksi vuorokauden kuluttua, mutta parhaimmillaan ne ovat 2-3 vrk:n jälkeen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 479 grammaa

Summer100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 3.4g14kcal0g3.4g0g0g
Viinietikka balsami7g2.5kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy rainbow14g127kcal0g0g14.1g0g
Silakkafilee 42g61kcal6.7g0g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana135g407kcal13.4g7g35.8g0g
Valittu annoskoko67g203kcal6.7g3.5g17.9g0g
Annoskoko puolitettuna34g102kcal3.4g1.8g9g0g
Arvot/100g100g302kcal9.9g5.2g26.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=70794