Parsakaali-kukkakaaligratiini

Laita soijarouhe ohjeen mukaan turpoamaan.

Paista soijarouhe ja mausta.

Paloittele ja keitä kaalit.

Mausta suolalla.

Valmista kastike.

Levitä kaalit voideltuun vuokaan.

Kaada kastike päälle.

Ripottele pinnalle juustoraastetta.

Kuorruta uunissa 225-250 astetta ja 10min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Mk87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 13g4.5kcal0.6g0.2g0g0.3g
Kukkakaali 15g3.5kcal0.3g0.3g0g0.3g
Oivariini, 751g7kcal0g0g0.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.1g3.8kcal0.1g0.8g0g0g
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt7.3g3.4kcal0.2g0.4g0.1g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu2.2g2.8kcal0.2g0g0.2g0g
Mozzarellajuustoraaste, raastettu (Rainbow), annos 175g6.4g19kcal1.7g0.1g1.3g0g
Kesäkurpitsa7.3g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Tumma soijarouhe, risetti3.7g11kcal1.8g1.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana135g112kcal9.8g6.4g4.8g1.4g
Valittu annoskoko68g56kcal4.9g3.2g2.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna34g28kcal2.5g1.6g1.2g0.4g
Arvot/100g100g83kcal7.3g4.7g3.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243096