Appelsiini-mantelikakku

1. vaahdota pehmeä sokeri ja rasva
2. vatkaa munat yksitellen
3. sekoita keskenään kuivat aineet.

Sekoita appelsiinimehu ja 1 yhden appelsiinin raastettu kuori jugurttiin.

Lisää niitä vuorotellen taikinaan.

4. Laita taikina irtopohjavuokaan, n. 24-26 cm. Paista 175 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1078 grammaa

503435
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 11g79kcal0.1g0g8.9g0g
Sokeri 11g43kcal0g10.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Vehnäjauhot (type 55), annos 65g14g48kcal1.2g10.1g0.1g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g5g30kcal1.2g0.3g2.7g0g
Leivinjauhe 0.9g1.6kcal0g0.4g0g0g
Kreikkalainen jogurtti 10% (Lindahl)13g17kcal0.9g0.7g1.3g0g
Appelsiinimehu, 2 dl2.8g1.3kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana135g471kcal9.4g44.8g28.2g0g
Valittu annoskoko67g236kcal4.7g22.4g14.1g0g
Annoskoko puolitettuna34g118kcal2.4g11.2g7.1g0g
Arvot/100g100g350kcal7g33.3g21g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245576