Porkkanapiirakka

POHJA
Vaahdota 4 munaa ja 4dl sokeria.

Lisää 4dl porkkanaraastetta.

Sekoita 4,5dl vehnäjauhoa, 3tl leivinjauhetta, 1tl soodaa ja 4tl kanelia.

Lisää ne vuorotellen rasvan kanssa.

Paista 200 asteessa 15-20min.

KUORRUTUS
Vaahdota voi ja sulatejuusto.

Lisää tomusokeri ja vaniljasokeri.

Vatkaa kuohkeaksi.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 77 grammaa

Tuuriviili
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu8.4g11kcal0.9g0g0.8g0g
Sokeri 12g49kcal0g11.9g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g14g3.8kcal0.1g0.8g0g0.3g
Vehnäjauho puolikarkea 10g35kcal1g7.2g0.1g0.4g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen7g51kcal0g0g5.6g0g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g3.5g25kcal0g0g2.8g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g3.5g8.8kcal0.5g0.1g0.7g0g
Tomusokeri 1dl=60g8.8g35kcal0g8.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana134g437kcal5g57.8g20g1.4g
Valittu annoskoko67g219kcal2.5g28.9g10g0.7g
Annoskoko puolitettuna34g109kcal1.3g14.5g5g0.4g
Arvot/100g100g325kcal3.7g43g14.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=356081