Kukkakaalikeitto

Keitä kukkakaalit nesteessä jossa liemikuutio.

(hienonna kypsät kukkakaalit nesteeseen sauvasekoittimella tmv.)

Lisää sulatejuusto, sekoittele kunnes on liuennut.

Purista valkosipulinkynnet sekaan, mausta valkopippurilla ja kokonaisilla viherpippureilla maun mukaan (viherpippureita kannattaa hieman murskata sormien välissä ennen lisäämistä)

Suurusta maito-vehnäj.

Seoksella ja hauduttele väölillä sekoittaen n.20min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 617 grammaa

Miialiia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 16g4kcal0.3g0.4g0g0.4g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g5.5g14kcal0.8g0.2g1.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 41g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen2.7g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana135g44kcal2.6g2.4g2.4g0.8g
Valittu annoskoko67g22kcal1.3g1.2g1.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna34g11kcal0.7g0.6g0.6g0.2g
Arvot/100g100g33kcal1.9g1.8g1.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265607