Juustoinen aamuleipä (karppi)

Sotke aineet sekaisin, jätä vähän juustoraastetta päälle laitettavaksi.

Paista kauniin ruskeaksi n.200 asteessa, puolisen tuntia.

Ripottele loppu juusto kuuman leivän päälle ja vetele pizzaleikkurilla paloiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivinjauhe 0.8g1.4kcal0g0.3g0g0g
Voi 4.4g32kcal0.1g0g3.6g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 3.4g11kcal1g0.2g0.7g1.1g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g1g1.5kcal0.1g0.1g0g0.5g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g24g86kcal6.7g0.5g6.5g0g
Vesi5.2g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 29g41kcal3.6g0.1g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana135g346kcal23g2.4g27.4g3.2g
Valittu annoskoko68g173kcal11.5g1.2g13.7g1.6g
Annoskoko puolitettuna34g87kcal5.8g0.6g6.9g0.8g
Arvot/100g100g256kcal17g1.8g20.3g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=120723