Perukan gluteeniton kääretorttu

Vaahdota munat ja sokeri lisää sekoitetut kuivat aineet ja kaada uunipellille paista 200° 10-15min.

Levitä hillo hieman jäähtyneelle levylle ja rullaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 17g24kcal2.1g0g1.7g0g
Perunajauhot,rainbow15g49kcal0g12.2g0g0.2g
Sokeri 13g52kcal0g12.8g0g0g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Mansikka 8.9g4.1kcal0g0.7g0g0.2g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g4.4g17kcal0g4.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.4g0kcal0g0g0g0g
Vadelma 8.9g3.6kcal0.1g0.4g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana135g301kcal4.4g61g3.6g1.4g
Valittu annoskoko68g150kcal2.2g30.5g1.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna34g75kcal1.1g15.3g0.9g0.4g
Arvot/100g100g223kcal3.3g45.2g2.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126386