Savulohipasta- me naiset lehdestä

Pinaattitagliatelleä keitellään 3 min. ( paketin ohjeen mukaan) ja sillä aikaa valmistuu kastike.

Purjo kuullotetaan öljyssä ja lisäten kerma.

Kiehautetaan hieman ja maustetaan pippurilla.

Rucola ja kala kerman sekaan ja lopuksi mukaan myös pasta.

Nam!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 216 grammaa

Hippelihei

Nandu sanoi...

Oli tosi hyvää! Mutta ensi kerralla taidan kokeilla ruohosipulia tai tilliä rucolan sijaan.

tiistai 04.05.2010 klo 19:02

AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorepasta, Pastella, fettuccine, kuitupit.20g53kcal2g9.8g0.7g0.6g
Purjosipuli 16g3.6kcal0.3g0.4g0g0.3g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl1g9kcal0g0g1g0g
Ruokakerma Valio 5%16g9kcal0.2g0.4g0.8g0g
Mustapippuri, annos 1g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Rucolasalaatti, 1.2dl (10g)3.9g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 12g20kcal2.1g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana135g193kcal9.4g21.6g7.8g2g
Valittu annoskoko67g97kcal4.7g10.8g3.9g1g
Annoskoko puolitettuna34g48kcal2.4g5.4g2g0.5g
Arvot/100g100g143kcal7g16g5.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=155457