Perunasalaatti

Keitä 8-10 perunaa vedessä ja anna niiden jäähtyä.

Pistä 2 dl jogurttia valumaan kahvisuppiloon suodatinpaperin kanssa.

Leikkaa perunat, etikkakurkku ja sipuli sekä ruohosipuli silpuksi.

Mausta valunut jogurtti suolalla, 1 mm sokeria, mustapippurilla ja 1 tl etikkaa.

Yhdessä annoksessa on noin 65 kcal.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 44g33kcal0.8g6.8g0.1g0.4g
Luonnonjogurtti, rasvaton 0,5% (Ingman)16g6.2kcal0.6g0.8g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Maustekurkku6.2g1kcal0g0.2g0g0.1g
Ruohosipuli, tuore0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana135g82kcal2.8g15.8g0.4g1g
Valittu annoskoko68g41kcal1.4g7.9g0.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna34g21kcal0.7g4g0.1g0.3g
Arvot/100g100g61kcal2.1g11.7g0.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238234