Kesäkurpitsanyytti

Leikkaa alumiinifoliosta 4 isoa palaa nyyttejä varten.

Kuori omena ja päärynä.

Leikkaa kesäkurpitsa, omena ja päärynä n. 1,5 * 1,5 cm kuutioiksi ja jaa 4 nyyttiin.

Ripottele päälle aromisuolaa (Aromat) ja laita reilu ruokalusikallinen tuorejuustoa päälle.

Ripottele vielä n. ruokalusikallinen Auramurua päälle ja sulje nyytit.

Kypsennä uunissa n. 225 astetta tai grillissä n. 20-30 minuuttia riippuen siitä, kuinka kypsiksi haluat kasvikset.

Ylikypsä mössö on aivan taivaallista!
Niille, jotka eivät pidä homejuustosta voi käyttää myös maustamatonta tai yrtti-tuorejuustoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Cattleya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 28g5.1kcal0.2g0.7g0.1g0.2g
Omena, keskikokoinen 200g14g4.8kcal0g1g0g0.3g
Päärynä kuorittu 14g6.1kcal0g1.1g0g0.5g
Valio Viola sinihome tuorejuusto7g11kcal0.6g0.3g0.9g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g4.2g11kcal1.1g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana135g77kcal3.8g6.2g3.4g2g
Valittu annoskoko68g38kcal1.9g3.1g1.7g1g
Annoskoko puolitettuna34g19kcal1g1.6g0.9g0.5g
Arvot/100g100g57kcal2.8g4.6g2.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243849