Tarta de Santiago

Pehmeä voi ja sokeri 1,5 dl vatkataan kuohkeaksi vatkaimella.

Lisätään munat vatkaten edelleen.

Sekoita lopuksi joukkoon mantelijauhe.

Voitele irtoreunavuoka ja jauhota esim.

korppujauhoilla.

Laita vuoka pariksi minuutiksi jääkaappiin.

Levitä taikina vuokaan ja laita uuniin 180 astetta 20-28 min.

Koristele pölysokerilla pinta sapluunaa avuksi käyttäen.

Netistä löydät kuvan kuviosta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Kattius
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valio voi13g90kcal0.1g0.1g10g0g
Sokeri 16g66kcal0g16.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Mantelijauhe (hh ilman kuituja) (Mauste sallinen), annos 40g25g145kcal5.5g2.4g12.7g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana135g642kcal14.6g37.4g48.2g5.2g
Valittu annoskoko67g321kcal7.3g18.7g24.1g2.6g
Annoskoko puolitettuna34g161kcal3.7g9.4g12.1g1.3g
Arvot/100g100g476kcal10.8g27.7g35.8g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264606