Juusto-porokeitto

Ruskista poronkäristys paketin ohjeen mukaan.

Kiehauta vesi ja lisää sinne peruna-sipulisekoitus, kasvikset sekä poro.

Leikkaa juusto viipaleiksi ja lisää ne, kun keitto kiehuu.

Sekoittele, kunnes juusto sulaa keittoon.

Tarjoa esimerkiksi ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 4.7g3.4kcal0.1g0.7g0g0.1g
Nopea poronkäristys (Pirkka), annos 240g11g15kcal2.3g0g0.7g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g12g29kcal2.2g0g2.6g0g
Herne-maissi-porkkana, Kesäpöytä9g6.4kcal0.3g1.1g0.1g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana135g107kcal9.8g3.6g6.8g0.8g
Valittu annoskoko68g54kcal4.9g1.8g3.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna34g27kcal2.5g0.9g1.7g0.2g
Arvot/100g100g79kcal7.2g2.7g5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274049