Suklaamousse a la henna

Sulata tumma suklaa.

Erottele 5 munan valkuaiset keltuaisista.

Lisää kuudes muna + keltuaiset vatkaten sulan suklaan joukkoon.

Vaahdota erikseen valkuaiset ja kerma vaahdoiksi.

Lisää jäähtyneeseen suklaa-munamassaan nostellen varovasti.

Rouhi valkosuklaa ja lisää lopuksi.

Anna tekeytyä jääkaapissa pari tuntia.

OMNOM!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 23g33kcal2.9g0.1g2.4g0g
Taloussuklaa, Fazer14g72kcal0.5g7.9g4.2g0.7g
Valkosuklaa panda, levy 130g5.6g31kcal0.5g3.1g1.9g0g
Vispikerma Flora 20%25g54kcal0.7g1.2g4.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana135g382kcal9.2g24.6g26.8g1.4g
Valittu annoskoko68g191kcal4.6g12.3g13.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna34g96kcal2.3g6.2g6.7g0.4g
Arvot/100g100g283kcal6.8g18.2g19.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286452