Pitaleipä

Mittaa kaikki aineet pataan, käytä 8 min. Anna taikinan levätä peitettynä kunnes se on noussut 2 kertaiseksi.

Paloittele 21 kpl 120g paloja, riivaa pyöreäksi.

Anna levätä 10 min peitettynä.

Kaulaa pyöreiksi leiviksi, vahvuus n. 50mm.

Paista heti, uunin lähtölämpö 240, laske 225 asteeseen.

Aika 8 min. ( kiertoilmauuni)

Reseptistä tulee n. 21 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Leipurihiiva
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi27g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 1.6g1.2kcal0.2g0g0g0.1g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy classico (Bertolli)1.3g12kcal0g0g1.3g0g
Hiivaleipäjauho, Pouta, 1 dl37g126kcal5.2g23.7g1.1g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana135g278kcal10.8g47.4g4.8g4.2g
Valittu annoskoko67g139kcal5.4g23.7g2.4g2.1g
Annoskoko puolitettuna34g70kcal2.7g11.9g1.2g1.1g
Arvot/100g100g207kcal8g35.2g3.6g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331108