Feta-lihapullat

1. Pane uuni kuumenemaan 225 c

2. Sekoita vesi, korppujauhot, munat ja mausteet kulhossa.

Anna seoksen turvota hetken.

3. Lisää kulhoon hienonnettu sipuli ja liha ja sekoita murekemassaa.

Lisää joukkoon fetajuusto muruina ja sekoita vielä lisää.

4. muotoile massasta pullia uunipellille ja paista uunin keskitasossa n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 27 grammaa

Pallasathene
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho 4.2g15kcal0.4g3.1g0g0.2g
Kananmuna kuoreton 9g13kcal1.2g0g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)6.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha34g56kcal6.4g0g3.4g0g
Feta juusto (lidl) (Sofra), annos 100g13g37kcal2.7g0.1g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana135g246kcal21.6g7g14.2g0.6g
Valittu annoskoko67g123kcal10.8g3.5g7.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna34g62kcal5.4g1.8g3.6g0.2g
Arvot/100g100g183kcal16g5.2g10.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368233