Poro-kasvissosekeitto

Käristyslihat ruskistetaan pannulla ja haudutellaan tunnin verran niukassa nesteessä, vettä ja omaa savuporofondia.

Kasvit kuutioina + Viola isoon kattilaan, 45 min keittämisen jälkeen sauvalla sekaisin, lisätään lihat, kerma, maito ja maustetaan mustapippurilla, currykin sopii.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Kimmoa61
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha, paistettu 5.2g10kcal1.3g0g0.6g0g
Bataatti, kuorittu 5.6g4.6kcal0.1g0.9g0g0.2g
Nauris 5.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Chili, raaka, punainen (-), annos 100g0.7g1.3kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)4.9g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Palsternakka 3.5g2.2kcal0g0.4g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g3.5g1.1kcal0g0.1g0g0g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g0.4g0.3kcal0g0g0g0g
Paprika-chili tuorejuusto viola1.2g1.9kcal0.1g0g0.2g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl4.7g4kcal0.1g0.2g0.3g0g
Vesi23g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 4.7g2.1kcal0.1g0.2g0.1g0g
Siirappi, tumma1.1g3.4kcal0g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana135g71kcal3.8g6.8g2.4g1.4g
Valittu annoskoko68g35kcal1.9g3.4g1.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna34g18kcal1g1.7g0.6g0.4g
Arvot/100g100g52kcal2.8g5g1.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373399