Venäläinen sillisalaatti

Keitä perunat ja porkkanat.

Keitä punajuuret erikseen.

Kuori ja raasta sipulit.

Paloittele sillifileet.

Lado syvään astiaan vuorotellen 1)raastetut perunat, 2)dippikastike, 3)raastetut sipulit, 4)silli paloina 5)porkkanaraaste, 6)dippikastike, 7)punajuuriraaste, 8)dippikastike.

Tarjoa lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 16g12kcal0.3g2.4g0g0.2g
Sillifilee, n.30g/kpl Euroshopper9g15kcal1g1.2g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Punajuuri 9g3.6kcal0.1g0.6g0g0.2g
Porkkana, keitetty, suolaton 7.8g2.6kcal0g0.4g0g0.2g
Valkosipuli & yritti dippikastike (Grillimaisteri), annos 100g16g33kcal0.5g1g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana135g137kcal4g12.2g7.4g1.6g
Valittu annoskoko67g68kcal2g6.1g3.7g0.8g
Annoskoko puolitettuna34g34kcal1g3.1g1.9g0.4g
Arvot/100g100g102kcal3g9.1g5.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430492