Kermainen lohikeitto by Minde

Keitä lohifileet ja poista niistä nahkat.

Kuori perunat ja porkkanat ja laita ne vähään veteen kiehumaan.

Lisää keittoon 3 kpl fond du chef kasvisliemikuutioita.

Sulata voi mikrossa ja sekoita sulan voin joukkoon vehnäjauhot.

Kun perunat ja porkkanat ovat kypsiä, lisää keiton joukkoon voi-vehnäjauhoseos.

Anna saostua.

Lisää keittoon kalojen keitinliemi ja ruokakerma.

Lisää keittoon puhdistamasi kalan palat ja anna hautua hetken.

Nauti herkullisesta, kermaisesta keitosta!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 480 grammaa

Upendano
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 18g29kcal2.9g0g1.9g0g
Yleisperuna raaka (Tyrnävän), annos 100g15g10kcal0.2g2g0g0.1g
Porkkana, raaka, annos 100g9g2.6kcal0.1g0.5g0g0.2g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g1.5g1.8kcal0g0.1g0.1g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%5.8g6.4kcal0.2g0.2g0.6g0g
Voi 0.4g3.2kcal0g0g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 18g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai0.6g2kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana135g111kcal7g6.4g6g0.6g
Valittu annoskoko68g55kcal3.5g3.2g3g0.3g
Annoskoko puolitettuna34g28kcal1.8g1.6g1.5g0.2g
Arvot/100g100g82kcal5.2g4.7g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=440264