Kukkakaalisosekeitto

Keitä kukkakaalit suolavedessä.

Kuullota pannulla oliiviöljyssä sipuli ja valkosipuli.

Lisää jo kypsien kukkakaalien joukkoon.

Lisää koskenlaskija.

Soseuta sauvasekoittimella.

Valmis!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 480 grammaa

S1mppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 28g6.8kcal0.5g0.6g0.1g0.6g
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 3.2g1kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.7g6.2kcal0g0g0.7g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto2.2g6.2kcal0.4g0g0.5g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g2.3g6.4kcal0.4g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana135g54kcal2.6g1.8g3.6g1.4g
Valittu annoskoko68g27kcal1.3g0.9g1.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna34g14kcal0.7g0.5g0.9g0.4g
Arvot/100g100g40kcal1.9g1.3g2.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444532