Raakapuuro, porkkana

Reilu annos raakapuuroa:

Liota venänjyviä yön yli.
Laita kaikki tehosekoittimeen ja lisää rielu desi vettä.

Huristele kunnolla sekaisin, lisää vettä tarpeen mukaan.

Puuro on parhaimmillaan levättyään hetken (pellava turpoaa).

Lisää proteiinia saa helposti lisäämällä soijarouhetta.

Herttanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pellavarouhe reformi luomu5g16kcal1.5g0.4g1g1.6g
Marjahillo, keskiarvo , annos 5g7.5g12kcal0g2.8g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g40g11kcal0.2g2.4g0.1g1g
Vehnänjyvät (Reformi), annos 20g15g48kcal1.9g8.8g0.4g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana135g174kcal7.2g28.8g3g9g
Valittu annoskoko68g87kcal3.6g14.4g1.5g4.5g
Annoskoko puolitettuna34g44kcal1.8g7.2g0.8g2.3g
Arvot/100g100g129kcal5.3g21.3g2.2g6.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=44723