Kinnku-pekonipiiras

Otetaan pakaste piirakkataikina, peruna-ruis ja seurataan valmistuksessa sen ohjeita.

Painellaan taikina sulamisen jälkeen (1h huoneenlämmössä) vuokaan, jonka halkaisija on n. 28cm.

Esikypsennetään piirakkapohjaa alatasolla 200c 10 minuuttia.

Sekoitetaan täytteen aineet kulhossa:

3 kananmunaa
0,5dl maitoa
0,5dl kermaa (ohjeessa käytetty flora 7%)
1dl Valio 3j uustoa ruokakermaa100gr kinkkusuikaleita
100gr kypsennettyä pekoni

Kaadetaan täyte piirakalle, päälle n. 1dl juustoraastetta ja uuniin alatasolle 200 astetta noin 15-20 minuuttia kunnes täyte on hyytynyt.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Centrum
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus6.3g22kcal0.9g0g2g0g
Kinkkusuikale, savu, pouttu 7% 230g6.3g7.9kcal0.8g0.3g0.4g0.1g
Flora kevyt ruoka 7%3.1g2.7kcal0g0.1g0.2g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g6.3g7.5kcal0.2g0.2g0.6g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen3.1g1kcal0.1g0.2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu13g16kcal1.4g0g1.1g0g
Piirakkataikina/ruisperuna/100g25g93kcal1.1g7.8g6.3g0.9g
Juustoraaste Arla Magre 17%5g14kcal1.5g0.1g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana135g327kcal12g17.4g23g2g
Valittu annoskoko68g163kcal6g8.7g11.5g1g
Annoskoko puolitettuna34g82kcal3g4.4g5.8g0.5g
Arvot/100g100g242kcal8.9g12.9g17g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=73224