Valkokaalisalaatti

Pilko aineet ja sekoita.

Suihkuta oliiviöljy pääle viimeiseksi (10 painnallusta a 1 kcal)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 23g6.2kcal0.3g0.9g0g0.5g
Kirsikkatomaatti, suomalainen9g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kurkku, tuore7.5g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Päärynä kuorittu 21g9kcal0.1g1.7g0g0.8g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki7.5g6kcal1g0.1g0.1g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu Golden Star)0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana135g49kcal3g6.2g0.4g3g
Valittu annoskoko68g25kcal1.5g3.1g0.2g1.5g
Annoskoko puolitettuna34g12kcal0.8g1.6g0.1g0.8g
Arvot/100g100g36kcal2.2g4.6g0.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84714