Tulinen katkarapukasari

Lisäksi ½tl jeeraa

silppia sipulit ja inkivääri, kuullota öljyssä; lisää tomaattimurska ja mausteet.

Lopuksi lisää katkaravut sekä silputtu korianteri.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Tytzi78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.8g0.7kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 3.1g27kcal0g0g3.1g0g
Currytahna punainen (Pirkka)0.5g1.4kcal0g0g0.1g0g
Tomaattimurska 27g8kcal0.2g1.4g0.1g0.5g
Vesi0.8g0kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 0.8g2.7kcal0g0g0.3g0g
Korianteri, tuore, annos 20g1.1g0.2kcal0g0g0g0g
Katkarapu 27g19kcal3.9g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana135g121kcal8.4g3.6g7.8g1.2g
Valittu annoskoko68g61kcal4.2g1.8g3.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna34g30kcal2.1g0.9g2g0.3g
Arvot/100g100g90kcal6.2g2.7g5.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=104228