Porkkanasosekeitto

Keitä kuoritut porkkanat ja perunat kasvisliemellä maistetussa vedessä.

Lisää loppuvaiheessa kypsennystä omenat.

Soseuta, kun on kypsää.

Lisää saostusaine ja keitä hetki.

Lisää ruokakerma ja mausta basilikalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Noora2011
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 26g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 14g4.7kcal0.1g0.8g0g0.4g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 4.4g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 15g5.6kcal0g1.2g0g0.2g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g0.9g1.6kcal0.2g0.2g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.1g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)7.3g12kcal0.2g0.2g1.1g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g0.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Basilika, tuore 0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana135g57kcal1.2g6.8g2.2g1.2g
Valittu annoskoko68g28kcal0.6g3.4g1.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna34g14kcal0.3g1.7g0.6g0.3g
Arvot/100g100g42kcal0.9g5g1.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227548