Nakki-vihanneskeitto

Kuori ja pilko porkkanat sekä perunat, keitä suolalla ja valitsemillasi mausteilla maustetussa vedessä.

N. 10min päästä lisää loput kasvikset ja kasvisten ollessa lähes kypsiä, lisää nakit sekä tomaattipyree.

Keitä kunnes vihannekset ovat täysin kypsiä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 433 grammaa

Nni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vihreä papu, pitkä2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Munakoiso, tuore5.9g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 14g10kcal0.3g2.1g0g0.1g
Paprika punainen 2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Nakki, Popsi viitonen12g28kcal1.3g0.4g2.3g0g
Tomaattisose tomaattipyree 1.4g1kcal0.1g0.2g0g0g
Vesi29g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana136g84kcal3.4g6.4g4.6g0.4g
Valittu annoskoko68g42kcal1.7g3.2g2.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna34g21kcal0.9g1.6g1.2g0.1g
Arvot/100g100g62kcal2.5g4.7g3.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160344