Tonnikala - pastalaatikko

Keitä pasta liemikuutiolla maustetussa vedessä 10 minuuttia.

Valuta pasta.

Hienonna
sipuli ja tilli.

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.

Lado voideltuun
uunivuokaan vuorotellen pastaa ja tonnikalaa.

Kaada tomaattikastike vuokaan ja ripottele
päälle korppujauhoja.

Paista 225 °C:n lämpötilassa noin 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 361 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras16g50kcal2.2g9.1g0.5g1.3g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)10g11kcal2.5g0g0.1g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g7.4g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Tilli, tuore 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Kapris etikkaliemessä varrellinen (Figaro), annos 30g0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Soijakastike 1.1g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Bertolli Grilled vegetable pastakastike 500g16g9kcal0.3g1.3g0.3g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)16g9kcal0.2g0.7g0.6g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Korppujauho 0.8g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana135g173kcal11g24.4g3g2.8g
Valittu annoskoko68g86kcal5.5g12.2g1.5g1.4g
Annoskoko puolitettuna34g43kcal2.8g6.1g0.8g0.7g
Arvot/100g100g128kcal8.1g18g2.2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84964