Bolognese-kastike

Ruskista jauheliha rypsiöljyssä.

Lisää silputut sipulit (2) ja raastetut porkkanat (2 isoa).

Lisää tomaattimurska, pyree , murskatut valkosipulin kynnet ja vesi.

Mausta mieleiseksesi esim.

mustapippurilla, suolalla ja basilikalla.

Hauduta ainakin puoli tuntia miedolla lämmöllä.

Lisää lopuksi punaviini ja tarkista mausteet.

Tarjoa spagetin ja parmesaaniraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%17g28kcal3.3g0g1.7g0g
Sipuli (kuorittu)7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g8.3g2.3kcal0g0.5g0g0.2g
Tomaattimurska 17g4.9kcal0.1g0.9g0g0.3g
Tomaattipyre (Heinz), annos 10g1.7g0.9kcal0.1g0.2g0g0g
Rypsiöljy 0.3g2.9kcal0g0g0.3g0g
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Punaviini4.2g2.9kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana135g88kcal7.2g4g4g1.2g
Valittu annoskoko68g44kcal3.6g2g2g0.6g
Annoskoko puolitettuna34g22kcal1.8g1g1g0.3g
Arvot/100g100g65kcal5.3g3g3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147608