Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka

Kuori kesäkurpitsat ja pilko ne suureen uunivuokaan.

Leikkaa paprika paloiksi ja laita vuokaan kurpitsan kanssa.

Silppua ja kuullota sipuli pannulla ja lisää jauheliha.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää mukaan smetana ja anna hautua hetken, jonka jälkeen kaada seos uunivuokaan.

Siivuta valkosipuli ja ripottele jauhelihan päälle.

Sekoita aineksia hieman.

Lisää päälle juustortaaste ja paista 200 asteessa noin 30-40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 15g2.7kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen20g28kcal3.8g0g1.4g0g
Sipuli (kuorittu)8.5g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka5.5g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio10g14kcal0.3g0.6g1.2g0g
Mozzarella juustoraaste, valio7.5g22kcal1.9g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana136g143kcal12.6g3.8g8.6g0.6g
Valittu annoskoko68g71kcal6.3g1.9g4.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna34g36kcal3.2g1g2.2g0.2g
Arvot/100g100g105kcal9.3g2.8g6.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=280165