Nizzan lohisalaatti

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.

Keitä papuja pienessä määrässä vettä, valuta ja sekoita joukkoon hieman salaatinkastiketta.

Paista lohiviipaleet pannulla nopeasti niin, että ne saavat kauniin värin.

Kuori ja viipaloi perunat.

Asettele vadille revityt salaatinlehdet ja nosta päälle pavut, perunat, viipaloidut tomaatit ja sipulirenkaat sekä pilkotut kurkut.

Koristele salaatti lohiviipaleilla, munalohkoilla ja oliiveilla.

Valuta päälle loput kastikkeesta

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 482 grammaa

Memppu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papu, vihreä (Findus), annos 100g7g1.5kcal0.2g0.2g0g0g
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)11g19kcal2g0g1.2g0g
Peruna, keskikokoinen 60g11g6.3kcal0.2g1.4g0g0.1g
Jääsalaatti (pussissa) (Järvikylä), annos 50g8.8g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g16g3.2kcal0.1g0.6g0g0.2g
Kurkku 3.5g0.4kcal0g0g0g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 1.4g2.8kcal0g0g0.3g0.1g
Kananmuna, keitetty 7.7g11kcal1g0g0.8g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Dijonsinappi, Maille, Original0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana136g117kcal7.2g4.6g7.6g1g
Valittu annoskoko68g59kcal3.6g2.3g3.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna34g29kcal1.8g1.2g1.9g0.3g
Arvot/100g100g86kcal5.3g3.4g5.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=242308