Jauhelihakeitto ohralla

Paista kuutioitu sipuli ja jauheliha pannulla.

Keihauta vesi ja lisää ohraryynit anna keihua noin 10 minuuttia.

Lisää vihannekset ja jauhelihaa.

Keitä pienemmällä lämmöllä siihen asti kun perunat ovat kypsyjä.

Nauti

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 482 grammaa

Petmol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi42g0kcal0g0g0g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen11g16kcal2.1g0g0.8g0g
Peruna, keskikokoinen 60g6.3g3.8kcal0.1g0.8g0g0.1g
Porkkana keitetty3.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Ohrasuurimo 2.8g9kcal0.2g1.8g0.1g0.2g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.3g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana135g61kcal5g5.8g2g0.8g
Valittu annoskoko68g31kcal2.5g2.9g1g0.4g
Annoskoko puolitettuna34g15kcal1.3g1.5g0.5g0.2g
Arvot/100g100g45kcal3.7g4.3g1.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=290422