Sirkan jäätelökakku

Vatkaa munankeltuaiset ja sokeri vaahdoksi, lisää sulatejuusto vahtoon.

Vatkaa munanvalkuaiset vaahdoksi.

Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää vaniljasokeri.

Sekoita seokset keskenään.

Laita irtopohjavuoan pohjalle Digestive-keksin murusia (3 keksiä).

Kaada päälle ”jäätelöseos”.

Sirottele päälle taas 3 Digestive-keksin muruset.

Laita vuoka pakastimeen yöksi.

Sulaa nopeasti eli syötävä heti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 723 grammaa

Anselmi55
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl28g96kcal0.6g0.8g9.8g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.7g3kcal0g0.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 5.2g7.4kcal0.6g0g0.5g0g
Sokeri 16g65kcal0g15.9g0g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g9g23kcal1.3g0.3g1.9g0g
Välipalakeksi, digestive 8.4g36kcal0.5g5g1.5g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana135g460kcal6g45.4g27.4g0.6g
Valittu annoskoko68g230kcal3g22.7g13.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna34g115kcal1.5g11.4g6.9g0.2g
Arvot/100g100g340kcal4.4g33.5g20.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313912