Voileipäkakku (karpimpi)

Vaahdota kerma kevyesti.

Liuota liivatejauhe kiehuvaan lihaliemeen, niin että se sulaa.

Sekoita tuorejuusto & Cuisine (tai 2pkt tuorejuustoa) ja lisää kuuma liivateliemi.

Yhdista kermavaahto sekä tuorejuusto-liivateseokset.

Lisää joukkoon kinkkusuikaleet, paprika pieninä kuutioina ja kurkkusalaatti (jos käytät).

Kaada seos kelmulla vuorattuun irtopohjavuokaan, painele päälle leipäviipaleet (joista on reunat poistettu).

Kostuta leipien pinta lihaliemellä tai maidolla.

Päälle kelmu.

Anna olla jääkaapissa ainakin 3h, mieluiten yön yli. Kakku on tehty keikauskakkutapaan :) eli jos haluat, voi pohjalle laittaa ennen täytettä esim.

kirsikkatomaatteja & viinirypäleitä halottuna.

Sitten päälle tuorejuustoseos ja sitten leipä.

Itse en laittanut koristeita.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karppinen-leipä (Perheleipurit), annos 25g7.8g18kcal1.5g0.9g0.9g1.1g
Lihaliemi laimennettu 3.9g0.7kcal0g0.1g0g0g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour10g29kcal0.3g0.4g2.9g0.1g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit10g13kcal0.3g0.2g1.3g0g
Kinkkusuikale, Portti12g15kcal2g0g0.8g0g
Kurkkusalaatti, Rainbow, 360g/purkki5.9g2.6kcal0.1g0.6g0g0g
Paprika, punainen5.5g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Liivate 0.5g1.6kcal0.4g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl13g44kcal0.3g0.4g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana136g250kcal9.8g5.8g20.8g2.6g
Valittu annoskoko68g125kcal4.9g2.9g10.4g1.3g
Annoskoko puolitettuna34g63kcal2.5g1.5g5.2g0.7g
Arvot/100g100g185kcal7.2g4.3g15.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255370