Kanaa ja kasviksia

Pilko rintafileet ja vihannekset.

Laita vesi kiehumaan ja keitä parsakaalia muutama minuutti.

Laita pannulle kananrintafileet, paprika, kesäkurpitsa ja sipuli.

Paista kevyesti.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää herkkusienet ja anna hautua hetken kannen alla.

Lisää riisiviinietikka, soija ja mirin.

Kaada joukkoon valutetut parsakaalit.

Kypesennä kannen alla, kunnes kana on kypsynyt.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 4.4g0.8kcal0g0.1g0g0g
Herkkusieni 13g2.1kcal0.3g0g0g0.2g
Paprika keltainen 5.3g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Sipuli 3.5g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Parsakaali brokkoli 18g6.1kcal0.8g0.3g0.1g0.4g
Japanilainen soijakastike vähemmän suolaa (Rainbow), annos 5g1.3g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Mirin seasoning (Blue dragon), annos 30g1.3g2.9kcal0g0.7g0g0g
Riisiviinietikka, pullo (Narcissus), annos 15g0.4g1.5kcal0g0g0g0g
Broilerin nahaton rintafilee21g22kcal4.9g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana136g77kcal12.2g3.4g0.8g1.6g
Valittu annoskoko68g39kcal6.1g1.7g0.4g0.8g
Annoskoko puolitettuna34g19kcal3.1g0.9g0.2g0.4g
Arvot/100g100g57kcal9g2.5g0.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339369