Tonnikalacannelonit

-Kuori ja hienonna sipuli.

-Valuta tonnikalan öljy pannulle.

Lisää sipulit ja anna kuulottua hetki.

-Lisää pannulle tonnikala ja tomaattimurska, mausteet (kuivattua tilliä 1/2 tl, sitruunapippuria 1/2 tl, sokeria 1/2 tl ja 2 valkosipulinkynttä).

-Anna kastikkeen hiukan jäähtyä.

-Täytä cannelonit pikkulusikalla (aseta putkilo vuoan pohjaa vasten ja täytä se täyteen).

-Kaada pinnalle ruokakerma ja juustoraaste.

-Kypsennä uunin alatasolla n 25-30 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 362 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Canneloni, Myllyn paras ( 11g)7.5g26kcal1g5.2g0.1g0.2g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)15g25kcal3.8g0.1g1g0g
Sipuli (kuorittu)1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g23g9kcal0.4g1.8g0g0g
Tuorejuusto, rasvaa 6-11 % 3.7g5.7kcal0.3g0.2g0.4g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%15g18kcal0.4g0.7g1.5g0g
Mozzarella juustoraaste Euroshopper2.6g7.6kcal0.7g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana136g183kcal13.2g16.2g7.2g0.4g
Valittu annoskoko68g92kcal6.6g8.1g3.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna34g46kcal3.3g4.1g1.8g0.1g
Arvot/100g100g135kcal9.7g11.9g5.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281961