Krakovanmakkarakeitto

Perunoita 5 kpl
krakovanmakkaraa 2 kpl
keitinvettä 0,7l
lihaliemikuutio
keittojuureksia 200g
pernat kuoritaan ja kiehumaan
Krakovanmakkarat pienennetään ja paistetaan.

suolaa ja pippuria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 362 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 16g8.8kcal0.3g2.1g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi0.8g2.4kcal0.1g0.1g0.2g0g
Krakovanmakkara, Dulano 375g8.9g18kcal1.3g0.1g1.3g0g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste9g2.3kcal0.1g0.4g0g0.3g
Vesi33g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana136g63kcal3.6g5.4g3g0.8g
Valittu annoskoko68g31kcal1.8g2.7g1.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna34g16kcal0.9g1.4g0.8g0.2g
Arvot/100g100g46kcal2.7g4g2.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=324257