Feta-jauhelihapastavuoka

Ruskista jauheliha pannulla.

Lisää joukkoon hienonnettu sipuli ja valkosipuli, timjami ja paprikajauhe.

Anna sipulin kuullottua hetki.

Lisää sitten tomaattimurska ja hauduta hetki.

Murskaa joukkoon fetajuusto ja mausta kevyesti suolalla ja pippurilla.

Sekoita joukkoon keitetyt makaroni ja kaada makaroni-jauhelihaseos kevyesti voideltuun uunivuokaan.

Ripottele päälle juustoraaste ja paista 180 asteisessa uunissa noin 20-30 minuuttia niin, että juusto sulaa ja saa kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1450 grammaa

Joriia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, keitetty, suolaa 19g18kcal0.6g3.7g0.1g0.2g
Jauheliha, sika-nauta 19g42kcal3.3g0g3.2g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)19g4.7kcal0.2g1g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Salaattijuusto yrttiöljyssä 25% (Xtra), annos 100g4.7g14kcal0.7g0.1g1.2g0g
Edam-juusto (Baltic prinsess), annos 20g4.7g15kcal1.3g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana136g189kcal12.2g9.8g11.2g1g
Valittu annoskoko68g94kcal6.1g4.9g5.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna34g47kcal3.1g2.5g2.8g0.3g
Arvot/100g100g139kcal9g7.2g8.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=460777