Kasviskeitto ala hehtaari

Kuumenna vesi+liemikuutio, lisää jäiset kasvikset pussista.

Keitä noin 15-20 min. Lisää paloiteltu juusto, keitä kunnes juusto sulaa, soseuta vaikka sauvasekoittimella.

Mausta 1-2 tl suolalla ja 2-3 rkl rakunalla.

Todella herkullista.

Kokeile muitakin juustoja, ainakin viherpippuri sopii tosi hyvin.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemikuutio 3.7g11kcal0.3g0.5g0.9g0.1g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g83g233kcal15.8g0g18.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 333g0kcal0g0g0g0g
Apetit peruna ja keittokasvis (Apetit), annos 100g250g142kcal3.5g31g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1340g774kcal39.2g63g39.4g0.2g
Valittu annoskoko670g387kcal19.6g31.5g19.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna335g193kcal9.8g15.8g9.9g0.1g
Arvot/100g100g58kcal2.9g4.7g2.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160250