Jauhelihakeitto Ipatzun tapaan

Ruskista jauheliha ja kaada ylimääräinen rasva pois.

Kuori peunat, sipuli ja juurekset, leikaa kuutioiksi.

keitä vesi, mausta pippurilla, chilillä, paprikalla ja chilikastikkeella, lisää sipuli ja anna hautua noin 15 min.
Lisöö juurekset ja hauduta artti, lisää peruna ja paprika anna kypsyä kunnes peruna on kiinteää.

Lisää ruskistettu jauheliha, kuumenna kiehuvaksi ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 334g0kcal0g0g0g0g
Chilikastike original, Felix5g4.4kcal0.1g0.8g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi7.3g21kcal0.7g0.5g1.7g0g
Peruna, vanha, kuorittu 134g102kcal2.5g20.7g0.3g1.3g
Sipuli (kuorittu)33g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Porkkana 33g11kcal0.2g1.9g0.1g0.9g
Selleri, annos 50g17g2.3kcal0.2g0.5g0g0g
Palsternakka 17g11kcal0.1g2g0.1g0.8g
Paistijauheliha 10%67g114kcal13.4g0g6.7g0g
Paprika, punainen17g4.3kcal0.2g0.8g0.1g0.3g
Persilja 6.7g1.8kcal0.1g0.1g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1340g558kcal35.8g57.8g18.2g8.8g
Valittu annoskoko670g279kcal17.9g28.9g9.1g4.4g
Annoskoko puolitettuna335g140kcal9g14.5g4.6g2.2g
Arvot/100g100g42kcal2.7g4.3g1.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187619