Tonnikalasalaatti

Revi salaatti kulhoon.

Pilko tomaatti ja kurkku joukkoon.

Sekoita mukaan tonnikala öljyineen.

Sekoita hyvin, mausta makusi mukaan - esim.

sinapilla.

Leikkaa kaksi kananmunaa puolikkaiksi salaatin päälle koristeeksi.

Bon apetit!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 144g18kcal1.6g1.4g0.3g1.4g
Tomaatti, tuore125g25kcal0.8g4.8g0.4g1.8g
Tonnikala öljyssä 188g357kcal50.9g0g16.9g0g
Kurkku, tuore75g7.5kcal0.5g1.3g0.1g0.5g
Kananmuna, keitetty 138g197kcal17.2g0.4g14.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1340g1208kcal142g15.8g63.6g7.4g
Valittu annoskoko670g604kcal71g7.9g31.8g3.7g
Annoskoko puolitettuna335g302kcal35.5g4g15.9g1.9g
Arvot/100g100g90kcal10.6g1.2g4.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=421751