Karppaajan juustokakku

Sekoita mantelijauhe, kaneli ja juokseva rasvaseos massaksi ja levitä piirakkavuokaan (n. 28cm).

Laita jääkaapiin n. 5min.

Sekoita tuorejuusto letkeäksi ja lisää munat yksitellen joukkoon.

Kun seos on tasaista, lisää makeutusjauhe ja raasta mausteeksi appelsiinin tai sitruunankuorta (n. 2kpl:n kuoret), lopuksi lisää joukkoon smetana tai creme fraiche ja sekoita seos tasaiseksi.

Kaada seos pohjan päälle ja laita uuniin n. 170astetta ja n. 1h. Jos kakku meinaa tummua liikaa, lisää loppuvaiheessa foliota vuuan päälle.

Nauti, nam!!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Nannii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g100g600kcal21g6.6g54g0g
Pirkka mainio juokseva rasvaseos (Pirkka), annos 500g50g357kcal0g0.1g40g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g2.5g9kcal0.1g2g0.1g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g200g510kcal11.8g6.4g47.8g0g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.7g0.3g11.3g0g
Canderel makeutusjauhe7.5g29kcal0.2g7g0g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio200g280kcal5.6g13g24g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1340g3884kcal104.8g70.8g354.4g0g
Valittu annoskoko670g1942kcal52.4g35.4g177.2g0g
Annoskoko puolitettuna335g971kcal26.2g17.7g88.6g0g
Arvot/100g100g290kcal7.8g5.3g26.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=221913