Kesäkurpitsalisuke

Kuullota sipuli öljyssä, lisää paprikat ja kesäkurpitsa.

Lopuksi lisää tuorejuusto ja anna hautua jokunen minuutti, kunnes kesäkurpitsat ovat sopivan kypsiä.

Nauti vaikka lihapullien lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 439g79kcal2.5g11g1.8g3.1g
Paprika keltainen 50g15kcal0.5g2.6g0.1g1g
Punasipuli, kuorittu, 100g38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Tuorejuusto Creme Bonjour valkosipuli126g376kcal4.6g5.6g37.6g0.1g
Oliiviöljy 18g155kcal0g0g17.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1340g1273kcal16.2g42g114.4g9.6g
Valittu annoskoko670g636kcal8.1g21g57.2g4.8g
Annoskoko puolitettuna335g318kcal4.1g10.5g28.6g2.4g
Arvot/100g100g95kcal1.2g3.1g8.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94716