Lohi-peruna-juustokastikepaistos

Kuori perunat ja viipaloi ne laakeaan vuokaan.

Leikka nahaton lohifile n. 1 cm siivuiksi ja lado perunoiden päälle, ripauta hieman suolaa ja rouhittua valkopippuria lohen päälle.

Valmista juustokastike: kiehauta jauhot rasvassa.

Lisää maito vähitellen samalla sekoittaen, kiehauta hetken ja lisää juusto nokaraina.

Odota kunnes juusto on sulanut ja lisää hienonnetut kovaksi keitetut kananmunat joukkoon, lisää suolaa ja valkopippuria, maista suolaisuus.

Kaada seos lohi-perunoiden päälle ja paista paistosta puoli tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

060420eh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 192g106kcal3.1g25.4g0.3g1.6g
Lohifilee 115g225kcal21.5g0g15.5g0g
Keiju kasvisrasvalevite 80%15g108kcal0g0g12g0g
Vehnäjauho puolikarkea 15g51kcal1.5g10.5g0.2g0.5g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 250g85kcal7.6g12.2g0.2g0g
Kasvisrasvalevite Pippurinen (Rainbow), annos 100g50g100kcal5g2.3g7.5g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri, annos 1g1.2g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 30g43kcal3.7g0.1g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1341g1434kcal84.8g101g77.6g4.2g
Valittu annoskoko670g717kcal42.4g50.5g38.8g2.1g
Annoskoko puolitettuna335g359kcal21.2g25.3g19.4g1.1g
Arvot/100g100g107kcal6.3g7.5g5.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108983